Schietpartij bij ING bank Groenix van Zoelenlaan

Date:

Deel bericht:

– Rotterdam,

Rond 21:05 kwam een medewerker van een eetgelegenheid hier geld afstorten bij de ING bank. Op dat moment kwamen er twee mannen op een scooter op hem afrijden. De twee hadden beiden een vuurwapengelijkend vuurwerp bij zich. Er werd een aantal keer op de medewerker geschoten. Vervolgens gingen de twee er met een nog onbekende buit vandoor.

- Advertisement -

De politie heeft een onderzoek in de omgeving ingesteld. Hierbij is ook de politiehelicopter ingeschakeld maar de daders werden niet meer aangetroffen. Op dit moment wordt er gesproken met getuigen. Ook wordt er gezocht naar andere sporen in de omgeving van de Groeninx van Zoelenlaan.

GETUIGENOPROEP

De recherche zou graag in contact komen met personen die meer informatie hebben over deze overval of over de identiteit van de overvallers.

Signalement

Het gaat om twee mannen. Zij droegen beide een zwarte helm en een grijze jas. Het tweetal reed op een zwarte scooter zonder kentekenplaten.

Heeft u vrijdagavond rond negen uur iets verdachts gezien op of in de omgeving van de Groeninx van Zoelenlaan? Of heeft u informatie over de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van het district Feijenoord-Ridderster via 0900-8844. Dit mag ook anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....