woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Schietpartij Metro Maashaven Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Rond 7 uur kreeg werd er melding gemaakt van een schietincident nabij metrostation Maashaven. Na aankomst van politie wisten getuigen te vertellen dat er geschoten was op een man die in een tramhalte aan de Brielselaan. Het slachtoffer was inmiddels naar een nabijgelegen woonhotel gelopen waar hij in elkaar gezakt is.

Agenten zagen de gewonde man en verleenden eerste hulp. De jongeman is naar een ziekenhuis gebracht. Hier is hij behandeld aan zijn verwondingen. Het 23-jarige Rotterdamse slachtoffer meldde zich nog diezelfde avond op het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Er is direct een grootschalig onderzoek gestart. Hierbij werden politieauto’s in de omgeving gewaarschuwd, cameratoezicht werd ingeschakeld en ook de politiehelicopter keek mee. De dader werd niet meer aangetroffen. Het onderzoek naar de toedracht van het schietincident en de identiteit van de schutter wordt voortgezet.

Het metro en tramverkeer is enige tijd gestremd voor onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -