Schietpartij Metro Maashaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Rond 7 uur kreeg werd er melding gemaakt van een schietincident nabij metrostation Maashaven. Na aankomst van politie wisten getuigen te vertellen dat er geschoten was op een man die in een tramhalte aan de Brielselaan. Het slachtoffer was inmiddels naar een nabijgelegen woonhotel gelopen waar hij in elkaar gezakt is.

Agenten zagen de gewonde man en verleenden eerste hulp. De jongeman is naar een ziekenhuis gebracht. Hier is hij behandeld aan zijn verwondingen. Het 23-jarige Rotterdamse slachtoffer meldde zich nog diezelfde avond op het politiebureau om een verklaring af te leggen.

- Advertisement -

Er is direct een grootschalig onderzoek gestart. Hierbij werden politieauto’s in de omgeving gewaarschuwd, cameratoezicht werd ingeschakeld en ook de politiehelicopter keek mee. De dader werd niet meer aangetroffen. Het onderzoek naar de toedracht van het schietincident en de identiteit van de schutter wordt voortgezet.

Het metro en tramverkeer is enige tijd gestremd voor onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd