woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vergeten gasfornuis zorgt voor gasophoping in woning

- advertentie -

VLAARDINGEN – De brandweer wordt gebeld om een onderzoek te doen naar de oorzaak van een gaslucht op de Kraanvogellaan in Vlaardingen. Als de brandweer aankomt, staat de melder al buiten om aan te wijzen dat de gaslucht uit een woning komt.

Om veilig de woning binnen te kunnen worden er eerst vanaf buiten metingen gedaan. Hieruit blijkt dat er in de woning inderdaad een grote hoeveelheid gas in de woning aanwezig is. De brandweer is met ademlucht de woning binnen gegaan, en heeft de gaskraan dicht gedaan. Toen dit gebeurt was, kon de brandweer de woning gaan ventileren. Dit deden ze door een aantal ramen open te zetten.

Nadat er in de woning geen gas meer aanwezig was, kon de brandweer het sein veilig geven.

Foto’s : Dylan Tolhuisen
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -