Vergeten gasfornuis zorgt voor gasophoping in woning

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – De brandweer wordt gebeld om een onderzoek te doen naar de oorzaak van een gaslucht op de Kraanvogellaan in Vlaardingen. Als de brandweer aankomt, staat de melder al buiten om aan te wijzen dat de gaslucht uit een woning komt.

Om veilig de woning binnen te kunnen worden er eerst vanaf buiten metingen gedaan. Hieruit blijkt dat er in de woning inderdaad een grote hoeveelheid gas in de woning aanwezig is. De brandweer is met ademlucht de woning binnen gegaan, en heeft de gaskraan dicht gedaan. Toen dit gebeurt was, kon de brandweer de woning gaan ventileren. Dit deden ze door een aantal ramen open te zetten.

- Advertisement -

Nadat er in de woning geen gas meer aanwezig was, kon de brandweer het sein veilig geven.

Foto’s : Dylan Tolhuisen- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd