dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Beroerte Lokkertsenmolenweg Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Zaterdagochtend rond  half 10 werden er verschillende hulpdiensten opgeroepen voor een beroerte aan de Lokkertsenmolenweg, omdat de bewoner bekend was met hartproblemen en de ernst van de situatie niet bekend was vloog de traumahelikopter mee.

Eenmaal ter plaatse heeft het ambulancepersoneel de traumahelikopter afgemeld, deze bleek niet nodig te zijn. Na een controle door het ambulancepersoneel is de patient na een klein half uurtje naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Ivar van Dijk


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -