Ernstige aanrijding Putselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Dinsdagmiddag werd er aan de Putselaan een aanrijding gemeld tussen een bestelbus en een voetganger. Het vrouwelijke slachtoffer zou hierbij een flinke klap hebben gemaakt, daarom vloog het mobiel medisch team mee.

De vrouw was aangereden en was met haar lichaam tegen de voorkant van de het bestelbusje geklapt, haar hoofd was hierbij tegen het raam aangeslagen. Omstanders hadden zich om de vrouw gebogen om hulp te verlenen, de hulpdiensten waren snel ter plekke en namen de zorg over. Het mobiel medisch team assisteerde het ambulancepersoneel ter plaatse, de vrouw had ernstige verwondingen en een flinke wondhoofd. De vrouw is nagekeken door het medische personeel, omdat er spraken was van rug en nekletsel werd de vrouw op de wervelplank gelegd. Deze is met spoed vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

- Advertisement -

De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd