Koe zoekt verkoeling in de sloot

Date:

Share post:

VLAARDINGEN – Op de Holyweg in Vlaardingen vond een koe de temperatuur van vandaag te warm. Hij zocht verkoeling in een sloot. Als de koe er na een lange tijd niet zelfstandig uit kan komen wordt de brandweer om assistentie gevraagd.

Deze moeten een stuk lopen en een aantal hekken over klimmen om bij de koe te komen. Als ze de koe eenmaal bereikt hebben, kunnen ze beginnen met het redden van het dier. Al snel is de koe weer op het droge. De band die de koe om zijn kop had, vond hij vrij interessant en wilde deze graag houden. Hij liep met de band hard weg. De brandweer vond dit geen goed idee en heeft de band van de koe afgepakt.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd