dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Scooter komt tot stilstand tegen politieauto na stopteken

- advertentie -

VLAARDINGEN – De politie van Vlaardingen wilde woensdagavond een scooterrijder staande houden op de kruising met de Lepelaarsingel en de Spechtlaan. Nog voordat de politie het stopteken kan geven, zat de scooter al tegen de politieauto aan.

De scooterrijder is bij de aanrijding licht gewond geraakt. Hij is ter plaatse behandeld door het ambulance personeel. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie kreeg opdracht onderzoek te doen naar de oorzaak van de aanrijding. Veel onderzoek was echter niet nodig omdat de situatie al snel duidelijk was. De scooter is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -