Scooter komt tot stilstand tegen politieauto na stopteken

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – De politie van Vlaardingen wilde woensdagavond een scooterrijder staande houden op de kruising met de Lepelaarsingel en de Spechtlaan. Nog voordat de politie het stopteken kan geven, zat de scooter al tegen de politieauto aan.

De scooterrijder is bij de aanrijding licht gewond geraakt. Hij is ter plaatse behandeld door het ambulance personeel. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie kreeg opdracht onderzoek te doen naar de oorzaak van de aanrijding. Veel onderzoek was echter niet nodig omdat de situatie al snel duidelijk was. De scooter is in beslag genomen voor verder onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd