woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Busje te water Asserstraat Barendrecht

- advertentie -

BARENDRECHT – Donderdagavond is er een busje te water geraakt langs de Asserstraat in Barendrecht. De bestuurder heeft het voertuig zelf kunnen verlaten. Het duikteam van de brandweer is ter plaatse geweest om in de omgeving van het voertuig te zoeken naar eventuele andere inzittende.

Deze zijn niet meer aangetroffen. Het busje kwam van de IJsselmondse Randweg en belandde door een nog onbekende reden in de sloot. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis. Twee bergings voertuigen hebben het busje uit de sloot gehaald.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -