Zwaargewonde na steekpartij benzinepomp ‘S-Gravelandseweg Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Donderdagavond rond de klok van 9 uur komt er bij de politie een melding binnen dat er bij het tankstation aan de ‘S-Gravelandseweg in Schiedam een gewonde man is aangetroffen. Het slachtoffer was kort daarvoor zelf op het station aangekomen om voor hulp te vragen.

Toen de hulpdiensten aankwamen was het slachtoffer nog aanspreekbaar. Diverse politiewagens en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Vanwege de ernst van de situatie word ook de Rotterdamse traumahelikopter de lucht in gestuurd om het ambulance personeel medisch te assisteren. Het MMT was snel ter plaatse. De piloot heeft de lifeliner op een parkeerplaats achter de benzinepomp aan de grond gezet. Het slachtoffer is later zwaargewond met een spoedtransport onder politie begeleiding naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam overgebracht. De man had meerdere steekwonden. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance.

- Advertisement -

Omdat het slachtoffer nog kon melden dat de verdachte in een auto was weggereden, ging een bericht uit voor alle politie wagens in de regio Rotterdam-Rijnmond om naar deze auto uit te kijken. Korte tijd later zagen politieagenten in Berkel en Rodenrijs de auto rijden. Hierbij is direct de enige inzittende als mogelijke verdachte van de steekpartij gearresteerd. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Bij het onderzoek in de omgeving troffen politieagenten later op de avond de auto van het slachtoffer aan in de Conradstraat in Schiedam. Ook op deze locatie is een onderzoek ingesteld.

De politie heeft een groot plaats delict gemaakt. De gehele ‘S-Gravelandseweg is afgezet voor o.a een sporenonderzoek. Over een toedracht van de steekpartij is nog niks bekend. Dit word verder onderzocht.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....