2 gewonden bij aanrijding tussen busje en auto Gelateestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Vrijdagmiddag rond vijf uur heeft er op de kruising van de Matlingeweg met de Galateestraat in Rotterdam een aanrijding plaatsgevonden. Een busje met meerdere inzittende erin heeft waarschijnlijk voor een vrachtwagen langs willen schieten, maar raakte hierbij de vrachtwagen met achterop een trailer die een vorkheftruck vervoerde.

Vervolgens raakte het busje een personenauto. Een inzittende van de personenwagen raakte gewond en een inzittende van het busje ook. De brandweer kwam op verzoek van de ambulance dienst ter plaatse om de gewonde inzittende van het busje te bevrijden. De brandweer heeft met een hydraulische schaar de zijdeur van het busje eruit geknipt. Vervolgens kon de gewonde in het busje eruit worden gehaald. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht met onbekend letsel.

- Advertisement -

De vrachtwagen had schade aan de voorkant. Ook het busje en de personenauto hebben schade opgelopen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek. Door het ongeval was de Galateestraat tijdelijk afgesloten en was er op de Matlingeweg nog maar een rijbaan open. Dit zorgde voor een kleine file. De auto’s zijn later meegenomen door een takelbedrijf.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....