woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

2 gewonden bij aanrijding tussen busje en auto Gelateestraat Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Vrijdagmiddag rond vijf uur heeft er op de kruising van de Matlingeweg met de Galateestraat in Rotterdam een aanrijding plaatsgevonden. Een busje met meerdere inzittende erin heeft waarschijnlijk voor een vrachtwagen langs willen schieten, maar raakte hierbij de vrachtwagen met achterop een trailer die een vorkheftruck vervoerde.

Vervolgens raakte het busje een personenauto. Een inzittende van de personenwagen raakte gewond en een inzittende van het busje ook. De brandweer kwam op verzoek van de ambulance dienst ter plaatse om de gewonde inzittende van het busje te bevrijden. De brandweer heeft met een hydraulische schaar de zijdeur van het busje eruit geknipt. Vervolgens kon de gewonde in het busje eruit worden gehaald. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht met onbekend letsel.

De vrachtwagen had schade aan de voorkant. Ook het busje en de personenauto hebben schade opgelopen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek. Door het ongeval was de Galateestraat tijdelijk afgesloten en was er op de Matlingeweg nog maar een rijbaan open. Dit zorgde voor een kleine file. De auto’s zijn later meegenomen door een takelbedrijf.

Foto’s : Jasper Warmerdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -