Auto op zijn kop na aanrijding Giessenbaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Vrijdagavond rond de klok van zeven uur heeft er op de Giessenbaan in Rotterdam een aanrijding plaatsgevonden tussen 2 auto’s. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het benzinestation Total. Bij de aanrijding kwam een auto op zijn kop terecht.

In eerste instantie word er groot alarm geslagen. De brandweer word op pad gestuurd voor een beknelling, 2 ambulance’s gaan met spoed ter plaatse en de traumaheli word de lucht in gestuurd. Aangezien de plek van het ongeluk heel dichtbij de luchthaven ligt is de heli snel ter plaatse. Ook de brandweer kwam vrij snel aan. Echter was hun hulp niet nodig omdat de inzittende al uit het voertuig was. Zij is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel en overgebracht naar een ziekenhuis. Ook medische zorg van het MMT was niet nodig waarna de heli na een klein ”showtje” van de piloot terug kon keren naar het vliegveld. Ook de brandweer kon vrij snel terug keren.

- Advertisement -

Beide auto’s zijn later door een takelwagen meegenomen. Door het ongeluk ontstond er een kleine file op de Giessenbaan. Het verkeer had hier echter weinig last van. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is onduidelijk, dit word nader onderzocht. Het ongeval en het opstijgen van de traumaheli trok veel bekijks onder de mensen.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....