vrijdag, juli 1, 2022
13.3 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Auto op zijn kop na aanrijding Giessenbaan Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Vrijdagavond rond de klok van zeven uur heeft er op de Giessenbaan in Rotterdam een aanrijding plaatsgevonden tussen 2 auto’s. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het benzinestation Total. Bij de aanrijding kwam een auto op zijn kop terecht.

In eerste instantie word er groot alarm geslagen. De brandweer word op pad gestuurd voor een beknelling, 2 ambulance’s gaan met spoed ter plaatse en de traumaheli word de lucht in gestuurd. Aangezien de plek van het ongeluk heel dichtbij de luchthaven ligt is de heli snel ter plaatse. Ook de brandweer kwam vrij snel aan. Echter was hun hulp niet nodig omdat de inzittende al uit het voertuig was. Zij is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel en overgebracht naar een ziekenhuis. Ook medische zorg van het MMT was niet nodig waarna de heli na een klein ”showtje” van de piloot terug kon keren naar het vliegveld. Ook de brandweer kon vrij snel terug keren.

Beide auto’s zijn later door een takelwagen meegenomen. Door het ongeluk ontstond er een kleine file op de Giessenbaan. Het verkeer had hier echter weinig last van. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is onduidelijk, dit word nader onderzocht. Het ongeval en het opstijgen van de traumaheli trok veel bekijks onder de mensen.

Foto’s : Jasper Warmerdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -