Verdachte springt van balkon af Burgemeester Pruissingel Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Donderdagavond worden er een aantal politieauto’s, één ambulance en de traumahelikopter naar de Burgemeester Pruissingel in Vlaardingen gestuurd. Als de opgeroepen hulpdiensten ter plaatse komen, blijkt de traumahelikopter niet nodig. De verdachte, die in een woning zou worden aangehouden was het hier niet mee eens.

Hij sprong van zijn balkon om aan de politie te ontkomen. Bij zijn sprong is de  De politie kon de man beneden alsnog aanhouden. Hij is eerst voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Na het bezoek aan het ziekenhuis zal de man worden meegenomen naar het politiebureau. Waarom de verdachte moest worden aangehouden is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd