dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Kop-staart botsing veroorzaakt file op A20

- advertentie -

ROTTERDAM – Op de Giessenbrug, in de Rotterdamse Spaanse-polder heeft donderdag een aanrijding plaats gevonden. Twee auto’s botsen op elkaar. De brandweer werd opgeroepen voor beknelling. Van een bekneld persoon was echter geen sprake. 

De brandweer kon ook al snel weer terug. Wel is er één persoon gewond geraakt. Deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De auto’s zijn door een berger meegenomen. Door de aanrijding waren twee van de drie rijstroken afgesloten. Buiten de ”normale” drukte van de avondspits, zorgde deze afsluiting voor extra drukte op de A20.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -