Politie ontdekt hennepkwekerij in loods Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – In een pand aan de Bakkerstraat in Schiedam heeft tot vanavond een hennepkwekerij gezeten. Rond het middaguur kwam de politie ter plaatse om een onderzoek in te stellen op en rond het pand. Om op het dak te kunnen komen heeft ook de brandweer meegeholpen met de hoogwerker.

In eerste instantie was de kwekerij niet zichtbaar. Deze was goed verstopt in het pand. Toen de politie zeker wist dat het om een hennepkwekerij zou gaan, is een slotenmaker ter plaatse gekomen om de deuren open te maken. Ook de Forensische Opsporing heeft een onderzoek ingesteld in het pand. De kwekerij is door het bedrijf Ecoloss ontmanteld.

- Advertisement -

Dit ging in samenwerking met de mensen van stadstoezicht van de gemeente Schiedam. Alle planten en apparatuur die nodig was voor deze kwekerij worden vernietigd. In totaal zijn ongeveer 2000 planten uit het pand gehaald.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd