Reanimatie in garage Kervelhof Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Vrijdagavond werd er aan de Kervelhof in Hoogvliet een reanimatie gemeld, een persoon had in de garage een hartstilstand gekregen. Verschillende hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse , de brandweer kwam als eerste aan en begon gelijk de reanimatie.

De ambulance volgde al gauw daarna en nam de reanimatie over, ook werd het mobiel medisch team opgeroepen om assistentie te verlenen bij het reanimeren van het slachtoffer. Omdat de traumahelicopter al bezet was , werd het 2e trauma team van Rotterdam-Rijnmond opgeroepen met het voertuig. De brandweer heeft veel spullen moeten verplaatsen omdat de reanimatie in een garage betrof.

- Advertisement -

Na een geslaagde reanimatie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd