dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Reanimatie in garage Kervelhof Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Vrijdagavond werd er aan de Kervelhof in Hoogvliet een reanimatie gemeld, een persoon had in de garage een hartstilstand gekregen. Verschillende hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse , de brandweer kwam als eerste aan en begon gelijk de reanimatie.

De ambulance volgde al gauw daarna en nam de reanimatie over, ook werd het mobiel medisch team opgeroepen om assistentie te verlenen bij het reanimeren van het slachtoffer. Omdat de traumahelicopter al bezet was , werd het 2e trauma team van Rotterdam-Rijnmond opgeroepen met het voertuig. De brandweer heeft veel spullen moeten verplaatsen omdat de reanimatie in een garage betrof.

Na een geslaagde reanimatie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -