woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto rijdt haven in Korte Haven Schiedam

- advertentie -

SCHIEDAM – Maandagochtend werd de brandweer met twee duikploegen op pad gestuurd voor een melding van een persoon te water. Op de Korte Haven in Schiedam vonden brandweerduikers een auto. Na onderzoek van de duikers bleek er niemand zich in de auto te bevinden.

Ook werd er verder in het water geen personen meer aangetroffen. De brandweer heeft met behulp van de kraanwagen van de brandweer Vlaardingen de auto aan de kade gekregen. De bergingsdienst heeft de auto verder vervoerd. De auto is waarschijnlijk in de haven beland, nadat de bestuurder de hand rem was vergeten.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -