woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Reanimatie Park Vossendijk Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Maandagavond kreeg de ambulancedienst een melding van een onwel persoon aan de Park Vossendijk in Rotterdam, bij aankomst van de ambulance spoedde het ambulancepersoneel zich naar de persoon. Toen het ambulancepersoneel binnen waren bleek het te gaan om een reanimatie.

Hierop heeft het ambulancepersoneel de meldkamer ingelicht, ter assistentie werd een 2e ambulance opgeroepen. Ook reed de brandweer en politie mee, deze waren snel ter plaatse ook zij spoedde zich naar binnen. Ondanks de snelle inzet heeft de persoon het niet overleeft.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -