Traumahelikopter opgeroepen voor val door glazen deur

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – De traumahelikopter wordt woensdagmiddag naar de Annie Romein-Verschoorkade gestuurd door de meldkamer. Ook een ambulance en meerdere politieauto’s gingen ter plaatse.

Zodra de piloot van het Mobiel Medisch Team de heli aan de grond zette, blijkt deze eigenlijk niet nodig. Ze gaan toch even ter plaatse. Hier zit het slachtoffer al in de ambulance. Het kindje is door een glazen deur gevallen en heeft een paar snij wondjes. De arts van het MMT hoeft dan ook niets te doen. De traumahelikopter is vrijsnel weer vertokken vanaf de Holyweg in Vlaardingen. Het kindje hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd