dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Zwaar gewonde bij overval op afhaalcentrum Nieuwe Haven Schiedam

- advertentie -

SCHIEDAM – Aan een afhaalcentrum Wokkie & Snack in schiedam is tijdens een gewelddadige overval een zwaargewonde gevallen. De zwaar gewonde betreft de eigenaar van de zaak, deze is met neergestoken.

De eigenaar was door meerdere verdachten bedreigd en werd gedwongen om geld af te geven aan de verdachten. Toen dit niet lukte zijn de verdachten gevlucht, de eigenaar ging hier vervolgens met een vleesmes achteraan. Niet veel later werd de eigenaar neergestoken door de verdachten, hierbij raakte hij zwaargewond. Het mobiel medisch team is ingezet om de man te verzorgen, deze is met een spoedtransport afgevoerd naar het Erasmus Medisch Centrum.

De politie is in volle onderzoek om het steekwapen te vinden die gedumpt zou zijn aan de Gordonstraat. Bij de overval is er geen buit gemaakt, de Forensische Opsporing is bezig om te sporen veilig te stellen en te onderzoeken. Alle verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -