Aanrijding tussen 3 personenauto’s ‘S gravenlandeweg Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Donderdag aan het begin van de avond heeft er op de ’s Gravenlandseweg in Schiedam een aanrijding plaatsgevonden. Ter hoogte van de Zwaluwlaan kwamen drie auto’s met elkaar in botsing. Bij de aanrijding is niemand ernstig gewond geraakt.

Niemand hoefde dan ook mee naar het ziekenhuis. Wat de aanrijding heeft veroorzaakt is niet bekend. Alle betrokken auto’s konden hun weg vervolgen zonder daarbij hulp te hebben gekregen van een berger of iets dergelijks. Het overige verkeer, dat maar langzaam kon passeren, heeft even hinder gehad van de aanrijding. Dit zorgde voor een korte file.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd