Zomer in de vesting Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

HELLEVOETLSUIS – Dit weekend zijn er tijdens het “Zomer in de vesting Hellevoetsluis” verschillende activiteiten te doen voor kinderen ook zijn er voor de ouderen optredens van shanty koren en een braderie.

Op het zuidfront van Hellevoetsluis zijn er demonstraties te zien van hulpdiensten zoals brandweer, Sigma team, SAR (Search and Rescue) en brandweerman Cor die informatie geeft wat u moet doen bij vlam in de pan . Maar ook zijn er demonstraties van snelle RIB boten en waterscooters. Om 12 uur gaf de burgermeester het startschot door twee kanonschoten te lossen, Daarna waren er om het half uur demonstraties te zien op het water maar ook op de kade.

- Advertisement -

Foto’s: Ivar van Dijk

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd