Traumahelikopter ingezet in Vlaardingse Hoofdstedenbuurt

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Op de Lissabonweg in de Vlaardingse Hoofdstedenbuurt is woensdagochtend de traumahelikopter ingezet. Waarschijnlijk was medische hulp nodig voor een klein kindje. De arts van de helikopter snelt zich, net als twee ambulances en meerdere politie auto’s naar het incident.

De politieagenten hebben een ambulance verzet, zodat de ambulancepersoneel direct weg kon rijden als het slachtoffertje ingeladen was.  Het slachtoffertje is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De helikopter kon na het incident niet opstijgen, deze had een voetbaldoel geraakt en mocht hierdoor niet meer weg.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd