dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Traumahelikopter ingezet in Vlaardingse Hoofdstedenbuurt

- advertentie -

VLAARDINGEN – Op de Lissabonweg in de Vlaardingse Hoofdstedenbuurt is woensdagochtend de traumahelikopter ingezet. Waarschijnlijk was medische hulp nodig voor een klein kindje. De arts van de helikopter snelt zich, net als twee ambulances en meerdere politie auto’s naar het incident.

De politieagenten hebben een ambulance verzet, zodat de ambulancepersoneel direct weg kon rijden als het slachtoffertje ingeladen was.  Het slachtoffertje is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De helikopter kon na het incident niet opstijgen, deze had een voetbaldoel geraakt en mocht hierdoor niet meer weg.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -