Ernstig motorongeval na achtervolging Pernis

Date:

Deel bericht:

PERNIS – Op de Cremerstraat heeft dinsdagavond een ernstig motorongeval plaats gevonden na een achtervolging door de politie. De politie achtervolgde 2 motorrijders, toen deze motorrijders de politie probeerde af te schudden knalde een van de motorrijders tegen een gepakeerde auto.

Hierbij raakte de motorrijder zwaar gewond, het mobiel medisch team heeft het slachtoffer verzorgt.  De brandweer was opgeroepen omdat er sprake zou zijn dat de motorrijder onder de auto terecht was gekomen. Dit bleek achteraf niet het geval, de mottorrijder is met spoed onder begeleiding van een MMT-arts naar het ziekenhuis vervoerd.  De andere motorrijder meldde zich later bij het ongeval en is gearresteerd.

- Advertisement -

De verongelukte motorrijder was een minder jarige jongen. De auto heeft bij de aanrijding zware schade opgelopen, deze zal na het onderzoek van de verkeers ongevallen analyse weggesleept moeten worden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd