Kettingbotsing tussen 5 personenauto’s Spijkenisserbrug Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

HOOGVLIET -Aan de Spijkenisserbrug in Hoogvliet heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden, hierbij waren 5 personenauto’s bij betrokken Een auto was door een nog onbekende reden op de verkeerde rijbaan terecht gekomen, en klapte op een tegenligger.

Drie andere auto’s konden niet meer optijd remmen en klapten boven op de verongelukte auto. In de auto’s waren vele inzittende aanwezig, omdat er vele slachtoffers waren werden er 4 ambulance’s opgeroepen ook reed de OvDG (Officier van Dienst Geneeskundige) mee.

De Hoofdofficier van de brandweer reed toevallig bij het ongeval langs en is ten hulp geschoten. 1 Slachtoffer had last van zijn nek en werd na onderzoek op een wervelbrancard gelegd. Deze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het andere slachtoffer had last van zijn arm, ook deze is behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. Het laatste slachtoffer had last van een shock, ook zij had nekletsel de vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Ook zaten er in 1 van de auto’s meerdere kinderen, gelukkig hebben zij geen letsel.

Uit onderzoek zal blijken wie er bij het ongeluk fout zat, alle auto’s zijn weggesleept door de sleepdienst.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd