Fietster zwaargewond na aanrijding Gorsstraat Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Donderdagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding aan de Gorsstraat in Spijkenisse, het zou gaan om een fietser die aangereden was door een personenauto.

Het mobiel medisch team werd meegestuurd omdat de fietster ernstige verwondingen zou hebben, doordat zij met haar hoofd tegen het raam van de auto was aangekomen. De hulpdiensten waren al snel ter plaatse, het ambulancepersoneel stabiliseerde de vrouw tot het mobiel medisch team er was.

- Advertisement -

Het MMT-Personeel heeft de vrouw verder onderzocht, de vrouw bleek ernstige letsel te hebben aan haar nek. De vrouw kreeg een nekkraag om verder letsel te voorkomen, ook werd zij op een wervelbrancard gelegd. De vrouw is met een spoedtransport van de politie onder begeleiding van een MMT-arts naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht.

Het verkeersongevallen analyse team van de politie inspecteert de plek van het ongeval, uit het onderzoek zal blijken wie er fout zat bij het ongeval. De inzittende van de auto (een ouder echtpaar) word ondervraagt.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd