vrijdag, juli 1, 2022
13.4 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Persoon met trekker te water Koedood Barendrecht

- advertentie -

Persoon met trekker te water Koedood BarendrechtBARENDRECHT – Rond de klok van negen is er aan de koedood in Barendrecht een trekker te water geraakt. Hierbij belandde de bestuurder in de sloot. Hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gegaan. Daar is het slachtoffer behandelt door de ambulance.

De opgeroepen brandweer heeft de ambulance geassisteerd met het dragen van het slachtoffer en het verzorgen van het nodige licht.. Na een behandeling ter plaatse is het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -