Zoektocht naar drenkeling Oude Maas Barendrecht

Date:

Deel bericht:

BARENDRECHT _  Zaterdagmiddag is er op de Oude Maas ter hoogte van Barendrecht een grote zoekactie geweest. Rond de klok van vier vanmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een drenkeling in de Oude Maas. Verschillende hulpdiensten uit Rotterdam en Dordrecht snelden zich naar de Oude Maas.

Een 18-jarige man uit Hoogvliet was gaan zwemmen. Bekenden van de man zagen hem ineens onder water gaan en niet meer boven komen. Ook de reddingsbrigade en een politie helikopter hielpen mee bij deze zoekactie. Een ambulance en traumahelikopter stond stand-by om het slachtoffer te verzorgen. Na ander half uur zoeken is de zoekactie omgezet naar een bergingsactie, waavoor het landelijke dregteam van de politie is ingezet. Tegen de avond is ook de bergingsactie stopgezet, deze zal zondag met daglicht weer worden hervat met onder andere sonarapparatuur

- Advertisement -

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd