2 Journalisten aangezien als snelwegschutter

Date:

Deel bericht:

DELFT – Twee journalisten van Pownews zijn vanmiddag aangehouden op de A13 omdat zij zich verdacht gedroegen langs de snelweg.

De twee journalisten stonden op de vluchstrook met een grijze Volkswagen Golf, de snelwegschutter zou in het zelfde type wagen rijden. Voorbijgangers hadden de politie gebeld omdat zij bang waren dat ze met de snelwegschutter te maken hadden.

- Advertisement -

De politie reageerde direct met meerdere wagens, een onopvallende Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) wagen heeft de “verdachte” auto klem gereden.

Later bleken de verdachte twee journalisten te zijn die wilde weten hoelang de politie er over zou doen als zij zich verdacht gedroegen langs de snelweg. Aangezien zij geen identiteitsbewijs hadden werden zij meegenomen naar het politie bureau, hier mogen de twee een verklaring afleggen.

Afgelopen weken zijn er bijna veertig auto’s beschoten door de “snelwegschutter” , wonder boven wonder zijn hierbij geen slachtoffers geraakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....