Aanrijding tussen 3 auto’s Vredehofstraat Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – De hulpdiensten rukte vanmiddag uit naar de Vredehofstraat voor een kop-staart aanrijding tussen 3 voertuigen. Omdat een van de inzittende last had van nekklachten werd de brandweer meegestuurd om de vrouw uit de auto te bevrijden.

- Advertisement -

Toen de hulpdiensten ter plaatse waren werd het slachtoffer nagekeken door het ambulancepersoneel, achteraf werd er besloten om het slachtoffer niet uit de auto te knippen. Na het helpen van de ambulancedienst kon de brandweer weer inzetbaar en vertrok bij het incident. Het vrouwlijke slachtoffer kwam net uit het ziekenhuis voor een gebroken arm, na dit ongeluk kon ze helaas weer terug naar het ziekenhuis. De vriendin van het slachtoffer heeft last van de schrik van het ongeval maar heeft verder geen letsel.

Het ongeval is ontstaan doordat de voorste auto linksaf wou slaan, hierop remde de auto achter haar. Daarachter kwam een andere auto de weg oprijden die niet uitkeek en op de 2 auto’s klapte. 2 auto’s zijn weggesleept door de bergingsdienst.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd