Grote brand op pier Strandweg Scheveningen

Date:

Share post:

– Scheveningen,

UPDATE : De brand die kort voor middennacht woede op de pier in scheveningen is onder controle, dat zegt een woordvoerder van de brandweer. De brand ontstond rond 23:30 , toen de brandweer aankwam sloegen de vlammen al uit het complex.
De brandweer schaalde op naar grote brand GRIP 1. De brand ontstond door een nog onbekende reden in de feestzaal van het complex. Vijf mensen werden vermist, maar bleken in het nabijgelegen casino te zijn. De brandweer kon voorkomen dat de brand zich uitbreidde.  Bij de brand vielen er geen gewonde.

Momenteel woedt er aan de Strandweg in Scheveningen een grote brand, de brand zou woeden op een pier.
De brandweer kreeg rond 23:30 een melding van een brand aan de pier, inmiddels heeft de brandweer opgeschaald naar grote brand en het scenario GRIP 1

De brand zou woede in het zogenaamde Schateiland van de Pier, de brandweer heeft haar handen vol om het vuur te bestrijden vanwege de hevige wind.
Ook zouden er 3 tot 4 ambulance’s staan bij de brand, het is onbekend of deze voor eventuele gewonden zijn of voor uit voorzorg. De kustwacht zou betrokken zijn bij de blusoperatie. 

Foto: @zeezichtstrand , meer foto’s : http://twitpic.com/6gmu0c , http://twitpic.com/6gmu0c , http://yfrog.com/nu98yfj

Meer informatie volgt

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd