donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Motorrijder gewond bij ongeval Koedood Barendrecht

- advertentie -

BARENDRECHT – Op de Koedood in Barendrecht heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en motor. Hierbij is de motorrijder gewond geraakt. Verschillende hulpdiensten waaronder een traumahelikopter zijn met spoed ter plaatse gegaan.

De hulpdiensten die al snel ter plaatse waren hebben het slachtoffer gestabiliseerd en is overgebracht naar een ziekenhuis. De Politie heeft ter plaatse een onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. De toestand van het slachtoffer is onbekend. De Koedood is een lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -