Grootschalige oefening in het stadion van FC Dordrecht

Date:

Share post:

DORDRECHT – Dinsdagavond 6 september vond er een grootschalige oefening plaats voor de Brandweer, Politie, Ambulance teams – GHOR en het Rode kruis. In het stadion van FC Dordrecht werd een grote brand GRIP 1 gesimuleerd met toeschouwers in het stadion zelf, deze werden ook met ambulance van het terrein gebracht waarna de ambulance weer terug ging.

- Advertisement -

De bedoeling was dat ARB Piket van Rotterdam ook hierbij betrokken zou worden maar omdat GRIP 2 weer ingetrokken werd ging dit niet door, dit kwam weer door het late tijdstip.

Om de oefening ook zo realistisch te maken als het kon werden de meldingen over de pager gestuurd, alle hulpdiensten waren wel op de hoogte van de grote oefening die er aan zou komen. Deze oefening trok niet zoveel kijkers, dit kwam door het slechte weer.

Foto’s : Sonny Lasschuit

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd