Grote brand in wok restaurant Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – In het wok restaurant Delicious Wok aan de Hoogstraat in Schiedam heeft woensdagmorgen een grote brand gewoed. De brandweer werd even na half acht gealarmeerd, en schaalde al snel op naar grote brand.

- Advertisement -

De brand die begon op de beneden verdieping zorgde voor veel rookontwikkeling. Er was sprake van het vrijkomen van asbest, maar na metingen en onderzoek van de Chemisch Adviseur van de DCMR bleek dit niet het geval.

Bij de brand kwamen dus geen gevaarlijke stoffen vrij. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Wel is een brandweerman van de trap gevallen, deze heeft hier een kneuzing aan over gehouden. Dit is al de tweede grote brand in korte tijd die woed aan de Hoogstraat.

Daarom is de Forensische Opsporing van de politie ook ter plaatse gekomen. De brandweer heeft naastgelegen panden gecontroleerd, en geventileerd want ook deze panden stonden onder de rook.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd