Forse kelderbrand Mgr.Nolenslaan Schiedam

Date:

Share post:

SCHIEDAM – Aan de Mgr. Noleslaan in Schiedam zijn vrijdagavond twee kelderboxen uitgebrand. De brandweer werd iets voor half zes gealarmeerd en was snel ter plaatse.

Toen de brandweer aankwam, troffen zij drie mensen aan op het balkon. Ook zag de brandweer dat de brand aan de achterkant uitslaand was. De brandweer startte vanaf buiten met blussen, want van binnen was de brand in het begin niet te bereiken.

De drie bewoners zijn met de hoogwerker van de brandweer van hun balkon gered. Later zijn deze nagekeken in de ambulance. Voor zover bekend is er niemand naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd