Windschade Heekstraat Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

HOOGVLIET – Maandagavond werd de brandweer van Hoogvliet opgeroepen voor een hulpverlening aan de Heekstraat, er zou schade zijn aan een boom en een looppad belemmeren. Toen de brandweer ter plaatse was bleek er een tak te zijn afgebroken, deze tak hing half op een looppad.

Al gauw werd duidelijk dat de tak van de boom afgehaald moest worden, hierbij was de hoogwerker nodig van Spijkenisse. Na de meldkamer ingelicht te hebben werd de hoogwerker gestuurd om de tak van de boom te verwijderen. Bij aankomst bleek dat de hoogwerker zich niet kon opstellen in verband gebrek aan ruimte.

Na overleg besloot de brandweer dat de tak verder geen gevaar opleverde voor voorbijgangers, met afzetlint is er een gebied rondom de boom afgezet. Hierna kon de brandweer weer retour kazerne. De ROTEB zal de tak moeten verwijderen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd