vrijdag, juli 1, 2022
13.3 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Kind geschept door scooter Viskaarweg Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Dinsdagmiddag rond half 5 werd er aan de Viskaarweg in Hoogvliet een kind geschept door een scooter. Hierbij raakte zowel het kind als de scooterrijdster gewond. Allebei hadden zij last van hun been, de motorambulance van de GGD kwam met spoed ter plaatse.

Het kind had erg veel last van zijn been, de ambulanceverpleegkundige van de motor heeft de broek van het kind moeten knippen zodat er voorzichtig naar zijn been gekeken kon worden. Na onderzoek bleek het been waar het kind last van heeft gebroken te zijn, hierop werd er een ambulance met spoed gealarmeerd.

Ook werd er bij het kind verdere onderzoeken verricht om verder letsel uit te sluiten. De scooterrijdster bleek geen ernstige verwondingen te hebben en was erg bezorgt over het kind. Het ongeval is onstaan doordat het kind op de Viskaarweg over wou steken , de scooterrijdster kon niet optijd remmen en gleed uit.

De scooter gleed echter door tegen het kind aan. Het kind is gespalkt en meegenomen naar het ziekenhuis

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -