Parkeerplaats en auto uitgekamt door politie in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Op het parkeerterrein van de MC Donalds in Vlaardingen heeft de politie woensdag een auto staande gehouden. De bestuurders gedroegen zich vreemd, en daarop belde iemand de politie. Toen de melder bij de auto wilde gaan kijken ging deze er vandoor.

- Advertisement -

Omdat de politiehelikopter al in de buurt was, was deze ook naar Vlaardingen gekomen om collega’s op de grond te assisteren. De auto die staande was gehouden is door de politie volledig uitgekamt. Ook het parkeerterrein van de MC Donalds en het IBIS hotel in Vlaardingen werd grondig doorzocht.

Waarom de politie dit deed is niet bekend. Voor zover bekend zijn er geen verdachte spullen aangetroffen in de auto. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd