Aanrijding tussen 3 personenauto’s Nieuwe Langeweg Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Aan de Nieuwe Langeweg werd vanavond een ongeval gemeld tussen 3 personenauto’s. Bij de aanrijding is 1 inzittende vrouw gewond geraakt. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen voor de gewonde vrouw.

- Advertisement -

De vrouw werd in de auto nagekeken omdat de vrouw klaagde over nekklachten. De vrouw kreeg een nekkraag om en werd op een wervelbrancard gelegd zodat verder letsel voorkomen kon worden.

Later is de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek, de rest van de inzittenden zijn met de schrik vrijgekomen. 2 auto’s moeten weg getakeld worden door de bergingsdienst. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend, het Verkeers Ongevallen Analyse team (VOA) van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Bij de aanrijding is er 1 gepakeerde auto geraakt en op een paal geklapt. Het overig verkeer word omgeleid via het industrieterrein.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd