Brand in nieuwbouwwoning Bakkershaven Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Op de bakkershaven in Schiedam heeft donderdagavond korte tijd brand gewoed. De brandweer rukte met vrijwilligers, een blusvoertuig en een autoladder die van ver moesten komen. De brandweer van Schiedam was namelijk zelf nog bezig was bij een eerdere meldingDe brandweer van de Rotterdamse kazerne Laanslootseweg was als eerste ter plaatse. De brandweerlieden van deze kazerne begonnen gelijk met blussen.

- Advertisement -

De brand woedde in een nieuwbouwwoning. De woning stond nog in de steigers. De steiger was een makkelijk hulpmiddel voor de brandweer. De brandweer kon na ongeveer een half uur weer terug naar de kazerne.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd