Hennepkwekerij ontdenkt bij middelbrand in woning Schiedamse wijk De Gorzen

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Bij een brand aan de Willem Brouwerstraat in Schiedam heeft de brandweer donderdagavond een hennepkwekerij gevonden. De brandweer schaalde mede om die rede op naar middel brand, dit betekend dat er ook een officier van dienst ter plaatse komt.

- Advertisement -

Met behulp van de hoogwerker van de brandweer Schiedam is er vanaf het dak geblust. Ook hebben een aantal brandweermannen dingen van het dak gesloopt. Naast gelegen panden zijn gecontroleerd, maar daar was geen spoor van brand. Hoe de brand is onstaan is nog niet bekend. Dat de brand in een van de stroomkasten is ontstaan is een ding wat zeker is.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd