Putdeksels omhoog geduwd door gaslucht Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Zondagmiddag is de brandweer uitgerukt naar een melding van een gaslucht. Op de ‘s-Gravenlandseweg ter hoogte van de Proveniersbrug werd een putdeksel omhoog geduwd door het mogelijk aanwezige gas. Als de brandweer aankomt, besluiten ze ook de Chemisch Adviseur van de DCMR ter plaatse te laten komen. De brandweer kon even niets anders doen dan afwachten. Het verkeer werd tijdens het incident omgeleid omdat de brug in beide richtingen was afgesloten.

- Advertisement -

Er bleek inderdaad een gaslek te zijn, maar dit leverde geen extreem gevaar op. De brandweer liet de klus daarom verder over aan de gemeente Schiedam. Na ongeveer een minuut of 20 kon het verkeer weer gebruik maken van de brug.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd