zondag, januari 24, 2021

Oefening van Defensie zorgt voor veel ophef in Vlaardingen

VLAARDINGEN – Op het terrein van de Unilever aan de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen heeft Defensie vandaag onverwachts een oefening gehouden. Zowel politie, gemeente en de DCMR Milieudienst Rijnmond waren niet ingelicht over de oefening.

Rond het middaguur werd de politie gebeld omdat er schoten hoorbaar waren in de buurt van Vlaardingen-Centrum. De politie starten direct een grote zoekactie, waar ook de politiehelikopter aan deel nam.

Verschillende mensen waren erg ongerust, omdat ze ineens het geluid van een wapen hoorde. Bij de gemeente Vlaardingen zijn ook een aantal telefoontjes binnengekomen. Diverse media belde met de vraag of de gemeente iets van de oefening wist, maar ook de gemeente was dus niet ingelicht.

En ook de meldkamer van de DCMR Milieudienst Rijnmond had een aantal klachten ontvangen. De uitrukdienst van de meldkamer is daarom even komen kijken bij de Unilever. Hoeveel mensen precies een klacht hebben ingediend bij de politie, de meldkamer van de DCMR of de gemeente is niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

Related Articles

Eerste avondklok in Rotterdam een feit, vooral veel rust in Rotterdamse straten

0
Rotterdam - De eerste uren van de avondklok is een feit, afgelopen zaterdagavond is om...

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg