Jongen neergestoken na ruzie op straat

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Op de Baarnhoeve in Vlaardingen, ter hoogte van het trapveldje is zaterdagavond een jongen neergestoken. Dit is waarschijnlijk gebeurt nadat er een ruzie was ontstaan tussen de jongen en de dader. De ambulance wordt met spoed ter plaatse gevraagd. Ook gaan er een aantal politie eenheden op de melding af. De politie is in de wijk een zoekactie gestart, maar tot zover bekend heeft dit tot nu toe nog niets opgeleverd.

- Advertisement -

Het slachtoffer is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Een aantal jongens zijn naar het politiebureau gebracht. Daar zullen getuigen verklaringen worden afgenomen. Waar de ruzie precies om ging is niet bekend

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd