zondag, januari 24, 2021

Voertuigbrand als gevolg van aanrijding Hoogvliet

HOOGVLIET – Vanmiddag vond er op de Aveling in Hoogvliet een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Bij de achterste auto ontstond er rookontwikkeling die onder de motorkap vandaan kwam. Hierop werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand. De brandweer was zeer snel ter plaatse omdat de kazerne om de hoek zit, de brand bleek mee te vallen en bleef bij rookontwikkeling.

Een ambulance die toevallig langs reed zette de ambulance aan de kant om pols hoogte te nemen bij de aanrijding. Niemand bleek verwondingen te hebben opgelopen, het ambulancepersoneel kon dan ook alweer snel hun weg vervolgen.

Ook kon de brandweer alweer snel vertrekken nadat zij de wegdek hadden gereinigd. Het verkeer werd voor een korte tijd omgeleid , na dat de baan veilig was gemaakt en de brandweer vertrokken was kon het verkeer via de busbaan hun weg vervolgen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Eerste avondklok in Rotterdam een feit, vooral veel rust in Rotterdamse straten

0
Rotterdam - De eerste uren van de avondklok is een feit, afgelopen zaterdagavond is om...

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg