Grote brand in kantine Rotterdamse korfbal vereniging

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Bij de korfbalvereniging WION dat speelt aan de Max Planckplaats in Rotterdam-Ommoord heeft dinsdagavond een grote brand gewoed.

- Advertisement -

Rond half tien ging de brandweer zonder spoed op onderzoek uit, Al snel werd duidelijk dat er echt brand was. Op het moment dat de brand uitbrak, waren er mensen in het clubgebouw aanwezig. Deze raakte niet gewond, ze konden tijdig de brandende kantine verlaten.

De brand die begon in een elektriciteitskast sloeg al snel over naar het sportcomplex zelf. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij.

In verband met deze rookontwikkeling werd De President Rooseveltweg een tijd afgesloten. Het duurde even voordat de brandweer echt kon beginnen met blussen. Ze moesten namelijk wachten op Eneco die de stroom van het pand moest halen.

De brandweer Vlaardingen is ook ingezet bij de brand. Deze kazerne beschikt over een speciale container waar veel extra lichtmasten in zitten. Deze container wordt niet vaak ingezet. De brandweer schaalde uiteindelijk op naar zeer grote brand en GRIP 1.

Even na middenacht kon het sein brandmeester worden gegeven en werd het incident langzaam afgeschaald.   De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met nablussen. De schade die door de brand is aangericht, is enorm.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....