Aanrijding tussen auto en scooter

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Op de kruising Vlaardingerdijk op de kruising van de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij werd een scooter aangereden door een auto. Op het eerste gezicht leek de bestuurder van de tweewieler ernstig gewond, en daarom werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Het Mobiel Medisch Team bleek achteraf niet nodig. De verwondingen bleken mee te vallen.

- Advertisement -

De bestuurder kon zelf in de ambulance stappen. De scooter heeft wat schade overgehouden aan de aanrijding. Van een plastic bak die achterop was gemonteerd was weinig meer over. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd