woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Aanrijding tussen auto en scooter

- advertentie -

SCHIEDAM – Op de kruising Vlaardingerdijk op de kruising van de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij werd een scooter aangereden door een auto. Op het eerste gezicht leek de bestuurder van de tweewieler ernstig gewond, en daarom werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Het Mobiel Medisch Team bleek achteraf niet nodig. De verwondingen bleken mee te vallen.

De bestuurder kon zelf in de ambulance stappen. De scooter heeft wat schade overgehouden aan de aanrijding. Van een plastic bak die achterop was gemonteerd was weinig meer over. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -