woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Kind aangereden op fiets door automobiliste Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Vanmorgen vroeg werd aan de Nieuwe Wetering in Hoogvliet een jongetje op een fiets aangereden door een automobiliste. De automobiliste wou links afslaan en zag het jongetje over het hoofd.

Het jongentje kwam bij de aanrijding met zijn fiets op de grond terecht, hierbij raakte hij aan zijn been gewond. Hij klaagde over erge pijn aan zijn been, hierop werd een ambulance opgeroepen en kwam met spoed ter plaatse.

Het ambulancepersoneel onderzocht het jongetje op verwondingen. Na een korte onderzoek moest het slachtoffertje mee naar het ziekenhuis, de moeder is hierbij meegegaan. De politie heeft een korte onderzoek gehouden naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -