Kind aangereden op fiets door automobiliste Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Vanmorgen vroeg werd aan de Nieuwe Wetering in Hoogvliet een jongetje op een fiets aangereden door een automobiliste. De automobiliste wou links afslaan en zag het jongetje over het hoofd.

- Advertisement -

Het jongentje kwam bij de aanrijding met zijn fiets op de grond terecht, hierbij raakte hij aan zijn been gewond. Hij klaagde over erge pijn aan zijn been, hierop werd een ambulance opgeroepen en kwam met spoed ter plaatse.

Het ambulancepersoneel onderzocht het jongetje op verwondingen. Na een korte onderzoek moest het slachtoffertje mee naar het ziekenhuis, de moeder is hierbij meegegaan. De politie heeft een korte onderzoek gehouden naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd