Man overleden na aanrijding met vrachtwagen George Stephensonweg Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Op de George Stephensonnweg in Vlaardingen is dinsdagmorgen een persoon door een vrachtwagen aangereden. Het mobiel medisch team en de brandweer werden opgeroepen, ondanks de inzet is het slachtoffer helaas ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

- Advertisement -

De hulpdiensten en het personeel van de traumahelikopter hebben geprobeerd de man zijn leven te redden. Ter plaatse begonnen zij de reanimatie, maar helaas mocht ook reanimatie niet meer baten. Het slachtoffer was al aan zijn verwondingen overleden. De toedracht van de aanrijding is nog niet bekend. De arbeidsinspectie gaat in samenwerking met de politie een onderzoek instellen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd