dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Man overleden na aanrijding met vrachtwagen George Stephensonweg Vlaardingen

- advertentie -

VLAARDINGEN – Op de George Stephensonnweg in Vlaardingen is dinsdagmorgen een persoon door een vrachtwagen aangereden. Het mobiel medisch team en de brandweer werden opgeroepen, ondanks de inzet is het slachtoffer helaas ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De hulpdiensten en het personeel van de traumahelikopter hebben geprobeerd de man zijn leven te redden. Ter plaatse begonnen zij de reanimatie, maar helaas mocht ook reanimatie niet meer baten. Het slachtoffer was al aan zijn verwondingen overleden. De toedracht van de aanrijding is nog niet bekend. De arbeidsinspectie gaat in samenwerking met de politie een onderzoek instellen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -