vrijdag, juli 1, 2022
13.4 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Medische noodsituatie in een woning Prins Hendriklaan Vlaardingen

- advertentie -

VLAARDINGEN – Het Mobiel Medisch Team werd dinsdagavond samen met een ambulance opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan Prins Hendriklaan in Vlaardingen. De ambulance was als eerste ter plaatse. Ook de arts van het mobiel medisch team was vrij snel ter plaatse. Echter bleek verdere medische assistentie niet nodig. Het Mobiel Medisch Team kon dan ook al vrij snel weer vertrekken. Het personeel van de ambulance is nog enige tijd met het slachtoffer bezig geweest. Wat het slachtoffer precies voor letsel/verwondingen had is niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -