dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Steekpartij zorgt voor slagaderlijke bloeding

- advertentie -

SPIJKENISSE – Kort voor acht dinsdagavond heeft er aan de Sinaasappelgaard in Spijkenisse een steekpartij na een burenruzie plaatsgevonden. Het slachtoffer had hierbij een slagaderlijke bloeding opgelopen, de traumahelikopter was vanwege deze reden direct opgeroepen om medische hulp te verlenen.

De toedracht voor de steekpartij is voor als nog onbekend, de politie heeft een verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -